Comentariu de la: Mihaela [Visitor]
Mihaela

Conditii foarte bune, acces la bucatarie, utilata cu de toate, doamna gazda o femeie extraodrinar de vorbareata si care stie sa te indrume spre obiectivele turistice din zona.

08-07-2013 @ 18:17
Comentariu de la: Pop Ioan [Visitor]  
Pop Ioan

Buna ziua , am vrea o camera cu pat matrimonial pe data de 29 aprilie pentru o noapte, spuneti-ne aveti si care este pretul pe camera. va multumim si va dorim o zi buna.

25-04-2012 @ 12:30
Comentariu de la: Ruxandra Novacovschi [Visitor]  
Ruxandra Novacovschi

Conditii foarte bune, atmosfera linistita si placuta, gazde serioase si primitoare. Am pastrat legatura si ne vom opri aici ori de cate ori vom dori sa innoptam in zona (ceea ce am facut deja o data). Gazdele ofera cu multa caldura, cele mai bune conditii de cazare dar si sfaturi sau indrumari despre vizite si locuri.
Va recomand din toata inima aceasta pensiune precum si zona Hategului ce merita vizitata: biserici de piatra, manastiri, peisaje superbe … (Densus, Prislop, Retezat)

29-05-2010 @ 13:57
Comentariu de la: dana bratu [Visitor]  
dana bratu

Am stat 5 nopti la aceasta pensiune. Ne-am simtit foarte bine. Curat, spatiu foarte mare, acces la bucatarie dotata cu tot ce doriti. La toate astea se adauga bunavointa si delicatetea gazdelor. Nu veti regreta un sejur aici sau macar o noapte in trecere.

24-09-2009 @ 12:14
Comentariu de la: dana [Visitor]  
dana

Am fost la aceasta pensiune si am stat o saptamana si este foarte frumos. Este deosebit de curat, de ingrijit si de cochet. Iar gazdele sunt niste persoane deosebite.

Va recomand cu cea mai mare caldura daca aveti treaba in zona Hategului sa va cazati aici.

23-10-2008 @ 21:12
« Retezat - Valea Raului Mare: Pensiunea VII LA CASCADAHateg: Pensiunea SARMIS CRISTAL »